Warning: Creating default object from empty value in /home/wwwprov/public_html/webcontent/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Calitate inainte de toate - Provit 2001 | Provit 2001

Calitate inainte de toate

 

Calitate este ,,numele” nostru. Calitatea este un parametru esential pentru noi si este asigurata de seriozitatea si profesionalismul echipei precum si de respectarea procedurilor de lucru care la noi au devenit de lungul tipului o traditie.

Noi acordam aceeasi importanta tuturor etapelor din lantul de productie, distributie si vanzare, pentru a asigura partenerul nostrum de un produs de o calitate superioara.

Angajatii nostri precum si cei care controleaza calitatea produselor, trebuie sa respecte standarde si norme stricte de asigurare a calitatii si securitatii alimentare, conform procedurilor implementate de sistemul de management al calitatii si sigurantei alimentare ISO 22000/2005.

Promisiunea noastra pentru calitate nu include doar calitatea produselor furnizate ci include si calitatea relatiilor pe care le avem cu clientii si furnizorii nostri.Calitatea trebuie sa fie o masura a caracterului nostru.
Managementul la cel mai înalt nivel se asigură prin intermediul reprezentantului conducerii că cerintele Sistemului Integrat de Management este cunoscut, însuşit şi aplicat de întreg personalul companiei.

Managementul la cel mai înalt nivel aloca resursele necesare pentru atingerea obiectivelor calităţii si sigurantei alimentare, menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a eficacităţii sistemului integrat de management al calităţii si sigurantei alimentare.

Politica privind calitate si siguranta alimentara este comunicată si inteleasa de intreg personalul care desfasoara activitati în cadrul PROVIT 2001.

De asemenea compania noastra respecta toate normele sanitar-veterinare, avand in cadrul unitatii de productie un inspector al autoritatii sanitar-veterinare, care controleaza toata productia unitatii de transare. Acesta asigura controlul productiei si eliminarea tuturor deficientelor si problemelor, astfel incat produsele livrate clientilor sa fie sigure din punct de vedere alimentar. Fiecare angajat al firmei noastre este conştient de responsabilitatea şi activităţile sale în scopul satisfacerii cerinţelor clienţilor/ consumatorilor/ autoritatilor relevante, precum şi a cerinţelor legale şi de reglementare aplicabile.