Warning: Creating default object from empty value in /home/wwwprov/public_html/webcontent/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Clienti multumiti - Provit 2001 | Provit 2001

Clienti multumiti

 Clienti Multumiti. De aceea suntem fideli notiunii de transare manuala ,este singura modalitate prin care partile anatomice ale puilui i-si pot pastra forma pana la punerea lui in farfurie. Este singura modalitate prin care se poate controla si vizualiza calitatea pieselor executate in timp real, bucata cu bucata. Este singura modalitate care permite satisfacerea celor mai exigente cerinte. Noi prin acesta modalitate i-ti putem taia puiul asa cum vrei tu.Vrei un piept dezosat intreg si nefranjurit noi suntem cei care ti-l putem face,vrei un piept cu os  fasonat sau dezosat cu pielea lunga pentru shaorma, noi suntem cei care ti-l putem face , vrei pulpele dezosate intregi ,cu piele sau fara piele, noi suntem cei care ti le putem oferi , vrei marfa refrigerate sau congelata ,ti-o putem oferi in orice stare de conservare  doresti, vrei sa fie ambalata la casoleta sau punga ,sau vrei sa fie vrac , ti-o livram cum vrei.

Pentru clientii nostri facem orice, pentru ca putem face orice. Pentru ca nevoile lor sunt si nevoile noastre. Avem nevoie unii de altii orice ar fi, este momentul sa colaboram si sa ne pune-ti la incercare. Numai asa pute-ti sa deveniti niste clienti multumiti.Cu siguranta nu vei regreta. Lasa-ne un ,,SEMN”  si te cautam noi daca vrei.