Warning: Creating default object from empty value in /home/wwwprov/public_html/webcontent/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Despre Provit - Provit 2001 | Provit 2001

Despre Provit

Firma PROVIT 2001 a luat fiintã în luna decembrie 2001, la initiativa domnului Pruncu Vasile, care si-a propus sã constituie si sã realizeze în România o societate comercialã potrivit unei conceptii care sã permitã oricând extinderea si adaptarea activitãtii în raport cu conditiile interne si internationale.

Societatea si-a dorit sã intre pe piatã în domeniul alimentar, ca unitate transare carne pasare si comert cu amãnuntul al cãrnii si produselor din carne de pasãre, intermedieri în comertul cu produse de pasãre.

Activitatea companiei a fost tot timpul bazata pe un spirit inovator, imbunatatirea continua a activitatii si investitiile continue in tehnologii si activitati noi, fapt care a dus la o dezvoltare solida si intarind si mai mult pozitia noastra pe acest segment.

In decursul timpului, PROVIT  2001 a  folosit toate oportunitatile pentru a aduce compania la gradul de dezvoltare si calitate actual si suntem mandri de ceea ce am realizat. Astfel, in anul 2004 am demarat prima mare investitie, prin modernizarea si restructurarea spatiilor de lucru cat si reutilarea lor cu echipamente de lucru moderne.

Adoua mare investitie a fost inoirea flotei prin achizitionare de mijloace de transport atat pentru aprovizionare unitatii cat si pentru distributia si desfacrea produsului finit.

In anul 2005 PROVIT 2001 a optat pentru introducerea in structura de lucru a organizatiei a unui astandard international , este vorba despre standardul SR EN ISO 9001: 2001 standard ce activeaza in zona in de management a calitatii. Doi ani mai tarziu ,mai precis in anul 2007 in urma procesului de modernizare, organizatia noastra demareaza procedurile de reautorizare a unitatii si obtine in luna Mai a aceluias an Autorizatie Sanitar Veterinara Pentru Schimburi Intracomunitare cu Produse Alimentare de Origine Animala,fiind singura unitate din Bucuresti autorizata asfel la acea data, ocazie cu care aderam la un Sistem Integrat de Standardizare SR EN ISO 22000: 2005 ,satandard care trateaza unitar Calitatea Produsului fabricat cat si Siguranta lui Alimentara.

Numele companiei PROVIT 2001 este de mult timp un garant al seriozitatii pentru clientii, furnizorii si colaboratorii nostri, dar in acelasi timp si pentru comunitatea din zona, precum si pentru administratia si institutiile locale ale statului.

ECHIPA Echipa Provit 2001

Vasile Pruncu – Dir.General – administrator
Aurelia Pruncu – Dir. Economic –administrator
Ionel Pruncu – Dir. Productie – CQ responsabil SMC
George Boboc – Sef Sectie Transare – responsabil CTC

DOTARI

Cele mai importante dotari ale companiei noastre au fost si sunt legate de modalitatile de executie si conservare a produselor noastre. Asa dupa cum spuneam, noi folosim ca si metoda de transare ,transarea manual, iar dotarea din punct de vedere tehnologic este destul de redusa.

Avem in dotare mese de transare si dezosare din material inoxidabil ,blaturi ,cutite, masate,ciumbere, granduri ,navete special folosite in acest scop,sterilizator de cutite , zone de spalare si dezinfectare a mainilor etc.In ceea ce priveste pastrarea si conservarea produselor noastre, aici dotarile sunt din cele mai performante.Vorbim despre camere frigorifice si de depozite de pastrare atat a materiei prime cat si a produsului finit. Instalatii frigorifice de inalta performanta ,monitorizate permanent de un sistem integrat de urmarire de 24h din 24.

Parc auto de transport atat pentru aprovizionare unitati cu materie prima cat si pentru distributia produsului finit, echipat corespunzator pentru scopul destinat.

Si in sfarsit ultima dotare dar si cea mai importanta pentru PROVIT 2001 este un personal lucrator calificat si instruit pentru aceasta activitate, cu ajutorul caruia am reusit sa crestem si sa ne consolidam pozitia pe acest segment de piata destul de mult.