Warning: Creating default object from empty value in /home/wwwprov/public_html/webcontent/plugins/members/includes/functions.php on line 21
DISTRIBUTIE - Provit 2001 | Provit 2001

DISTRIBUTIE

Avand in dotare o flota proprie de autovehicule echipate cu instalatii frigorifice de ultima generatie, produsele  PROVIT  sunt distribuite prin intermediul retelelor locale si nationale de magazine ,angrouri, restaurante ,fastfood-uri etc. care  respecta standardele de integritate, siguranta alimentara si calitate in distributie.

 

Suntem permanent preocupati de calitatea produselor si serviciilor noastre, deschisi si receptivi  propunerilor de colaborare in acest sens. Societatea noastra este  interesata  de dezvoltarea a  noi relatii de  colaborare , de largirea ariei de distributie atat la nivel local cat si national. Daca esti interesat  de o colaborare cu noi, nu trebuie decat sa ne lasi un   ,, SEMN SI TE CAUTAM NOI CU SIGURANTA ‘’.

CONDITII DE LIVRARE

Conditiile de distributie cat si modalitatile de livrare  sunt facute si respectate in functie de natura produsului, cat si de cerintele clientului.

Asfel suntem deschisi sugetiilor clientilor nostri privint modul de ambalare cat si tipul de ambalaj care se vrea a fi folosit.

Pentru produsele refrigerate cat si pentru cele congelate livrarea se va face cu mijloace de transport destinate acestui scop la temperaturi specifice fiecarui tip de produs, pastrandu-se si respectandu-se conditiile de transport si lantul frigorific al acestora. Se pune la dispozitia clientului actele necesare ce atesta ca, produsul indeplineste toate cerintele legale,de fabricatie, depozitare si transport (factura,declaratie de conformitate etc).

De asemenea livrare produselor catre beneficiari, face obiectul unei discutii prealabile, pentru stabilirea detaliilor in ceea ce priveste: locatia,ora la care se face livrarea , cat si a cantitatii minime ce poate fi livrata in functi de distanta, etc.In cazul in care nu se indeplineste cel din urma criteriu (cantitate minima comandata in raport cu distanta) societatea noastra poate executa comanda clientului fara nici un fel de problema, cu conditia ca aceasta sa fie ridicata de la adresa punctului de lucru.

Totodata punem la dispozitia clientilor nostrii posibilitatea de a pastra in custodie marfa deja comandata dar care nu se vrea a fi livrata in cantitate totala din motive obiective cu ar fi: capacitate de depozitare redusa la client , defectiune a spatiului de depozitare al clientului etc, si care poate fi livrata la o data ulterioara stabilita de comun accord.Distributia cat si livrarile produselor noastre vizeaza in principal piata Bucurestiului dar si zonele limitrofe acestuia. Suntem deschisi oricarei propuneri de colaborare chiar si pentru alte zone din tara ( unitati de procesare,depozite engros,unitati de catering,fast food-uri,etc.)Punem la dispozitia clientului nostru toata priceperea de care dam dovada pentru a rezolva si preintampina eventualele probleme ce pot apar sau pot aparea pe parcursul colaborari.