Warning: Creating default object from empty value in /home/wwwprov/public_html/webcontent/plugins/members/includes/functions.php on line 21
PREZENTAREA SERVICIILOR - Provit 2001 | Provit 2001

PREZENTAREA SERVICIILOR

Din 2001 pana in prezent  este agreeata pentru operatiuni de transare , ambalare , depozitare si comercializarea carnii de pasare avand ca scop permanent satisfacerea nevoilor clientilor sai din tara si Comunitatea Europeana .Unitatea noastra efectueaza pentru clientii sai prestari de servicii pentru oricare din activitatile pe care le desfasoara in conditii de maxima garantie si corectitudine, in respectul normelor Comunitatii Europene   si a propriilor norme HACCP ,  SR ISO 2200/2005  si  SR  ISO 9001/2008  ISO 9001.Pentru a asigura o calitate ireprosabila a carnii ne preocupam in permanenta de respectarea bunelor practici de lucru si bunelor practici de igiena pe toate fazele procesului tehnologic. Personalul de care dispunem are o inalta calificare cu peste 11 ani de experienta in domeniul transarii carnii cat si in prezentarea serviicilor de acest fel.

Transare carcaselor cat si dezosarea pieselor resultate, se face anatomic si manual urmarindu-se asfel o executie de calitate, a procesului in derulare. Pieselor transate li se respecta forma anatomica , carnea ce urmeaza a fi dezosata de pe acestea se executa cu acuratete maxima, dupa standarde impuse de profesionisti fara a se aplica taieturi suplimentare si inutile, respectandu-se asfel scopul si destinatia pentru care a fost produsa.

Unitatea nostra de transare respectand statutul de profesionisti in domeniu, pune la dispozitia clientului ,toata priceperea de care da dovada,si este dechisa oricaror sugestii si propuneri privind modalitatile ,si nevoile de transare. Practic clientul nostru isi poate comanda carnea tarnsata asa cum doreste .

Totodata punem la dispozitia clientilor nostrii posibilitatea de a pastra in custodie marfa deja comandata dar care nu se vrea a fi livrata in cantitate totala din motive obiective cu ar fi: capacitate de depozitare redusa la client , defectiune a spatiului de depozitare al clientului etc, si care poate fi livrata la o data ulterioara stabilita de comun accord.