Warning: Creating default object from empty value in /home/wwwprov/public_html/webcontent/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Produse sanatoase - Provit 2001 | Provit 2001

Produse sanatoase

PROVIT 2001 are ca prima responsabilitate,calitatea si siguranta alimentara a celor pentru care sanatatea lor si a familiei este situata pe primul plan,furnizand carne de pasare proaspata, cu gust si savoare deosebite. Produsa de specialistii cei mai buni  in cresterea pasarilor si cu o traditie de zeci de ani noi nu avem decat un singur scop final ; Satisfacerea clientului nostru, siguranta lui alimentara si aprovizionarea lui cu produse sanatoase.
Modalitatile de transare si dezosare sunt cele traditionale, adica manual. Nu folosim nici un fel de utilaj in realizarea acestora tocmai pentru a elimina de la bun inceput posibilitatea de a fi rebutat un produs. Forma anatomica a carcasei de pui nu prea permite interventia eficienta a masinii asupra partilor sale. Transarea si dezosare mecanica are drept consecinta deformarea si chiar distrugerea in unele cazuri a pieselor ce urmeaza a fi prelucrate.

Facem totul pentru client

 

 

De aceea suntem fideli notiunii de transare manuala ,este singura modalitate prin care partile anatomice alepuilui isi pot pastra forma pana la punerea lui in farfurie.Este singura modalitate prin care se
poate controla si vizualiza calitatea pieselor executate in timp real bucata cu bucata.Este singura modalitate care permite satisfacerea celor mai exigente cerinte. Noi prin acesta modalitate i-ti putem taia puiul asa cum vrei tu.
Pentru clientii nostri facem orice pentru ca putem face orice. Pentru ca nevoile lor sunt si nevoile noastre .Avem nevoie unii de altii orice ar fi,este momentul sa colaboram si sa ne pune-ti la incercare . Cu siguranta nu vei regreta .Lasa-ne un semn si te cautam noi daca vrei ?